Choose language
Jordan 203 – LEGO® Wear Tec drenge jakke
Jordan 203 – LEGO® Wear Tec drenge jakke
Jordan 203 – LEGO® Wear Tec drenge jakke
Jordan 203 – LEGO® Wear Tec drenge jakke

Jordan 203 – LEGO® Wear Tec drenge jakke

DKK 599,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20857-590-80
LEGO® Wear Tec forårsjakke til drenge.
Fin og klassisk LEGO® Wear Tec drenge jakke i en dejlig let kvalitet.

Jakken er lavet i et slidstærkt materiale, der er 100% vindtæt og åndbart samt kan klare et vandsøjletryk på 5000 mm. Alle sømme er tapede med en specialtape på indersiden, hvorved 100% vandtæthed opnås. Mesh for i jakken og hætten.

YKK lynlås på fronten med ikonisk zip-puller. Hagebeskyttelse og vindstolpe under lynlåsen. Aftagelig hætte påsat med trykknapper, der kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Vindstopper i hætten. Refleks på både ærmer og hætte for god synlighed.

Lynlåslommer på fronten og brystlomme. Elastik i ærmeåbning for at lukke vind ude. LEGO® Wear Tec badge på ærmet. Indvendig label hvor der kan skrives navn og telefonnummer. Ikonisk 3M refleks på front og bagside.

Jakken er overfladebehandlet med miljøvenlig Bionic Finish ECO, der er fri for flourstoffer og forbedrer den vand- og smudsafvisende effekt.

Vælg mellem 2 smarte farver.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleando not tumble dry
Materialer:100% polyester - with 5000mm water column Coating
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0