Choose language
JOHAN 790 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JOHAN 790 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JOHAN 790 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JOHAN 790 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JOHAN 790 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JOHAN 790 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

JOHAN 790 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

Før DKK 649,95
DKK 454,97
Spar DKK 194,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20283-590-86
LEGO® Wear Tec vinterjakke til drenge.
Flot mønstret LEGO® Wear Tec drengejakke med smarte funktioner, der kan holde din dreng varm og tør hele vinteren.

Jakken er lavet i et slidstærkt materiale, der kan klare et vandsøjletryk på 8.000 mm.  Alle kritiske sømme er tapede med en specialtape, for at opnå større vandtæthed. Jakken er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO og er 100% vindtæt og åndbar. Dejlig varm og isolerende vattering i 100% polyester er med til at holde din dreng varm.

Lynlås på fronten med blød hagebeskyttelse og vindstolpe under lynlåsen. Elastik i ærmeåbning. Aftagelig hætte påsat med trykknapper der kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Indvendige justerbare elastik nederst i jakken så den kan tilpasses netop din dreng.

Lommer på fronten med velcrolukning. Sikkerhedsspænde på ærmer hvori handskerne sættes fast, så de altid er tæt på barnet og ikke bliver væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken. Dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken. Blødt microfleece for i krave, lommer og ærmekant.

LEGO® Wear badge på ærmet. Elastik i ærmeåbning. 3M refleks på bagsiden. Ikonisk badge på brystet. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives.

Vælg mellem 2 smarte farver.


Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven, 8000mm water column coating
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0