Choose language
JOHAN 778 - LEGO® Wear Tec  Flyverdragt
JOHAN 778 - LEGO® Wear Tec  Flyverdragt
JOHAN 778 - LEGO® Wear Tec  Flyverdragt
JOHAN 778 - LEGO® Wear Tec  Flyverdragt
JOHAN 778 - LEGO® Wear Tec  Flyverdragt

JOHAN 778 - LEGO® Wear Tec Flyverdragt

Før DKK 999,95
DKK 699,97
Spar DKK 299,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20355-490-80
LEGO® Wear Tec flyverdragt til piger og drenge.
Fin og funktionel LEGO® Wear Tec Sport børne flyverdragt med flot stribet mønster. Flyverdragten har mange smarte egenskaber, som sørger for at holde dit barn varm.

Flyverdragten er lavet af et behageligt og slidstærkt materiale, som kan modstå et vandsøjletryk på 10.000 mm. Flyverdragten er 100% vindtæt og åndbar samt overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Alle sømme er tapede med en specialtape på indersiden, hvorved 100% vandtæthed opnås. Isolerende vattering og blødt microfleece for i hætte, krave, lommer ærmekant og ved numsen er med til at holde dit barn dejlig varm.

Ekstra lang YKK lynlås på fronten som gør det nemt at få flyverdragten af og på. Vindstolpe under og over lynlåsen samt velcrolukning og blød hagebeskyttelse. Smarte lynlåslommer på fronten med 3M reflekser. Aftagelig hætte påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hætten tages af flyverdragten.

Sikkerhedsspænde på begge ærmer, hvori handskerne sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Når der trækkes i handsken, udløses sikkerhedsspændet for at mindske ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken. Elastik i ærmekant og benåbning samt justerbare og aftagelige støvlestropper. Elastik på ryggen for god pasform.

Ikonisk refleks badge på front og bagside samt LEGO® Wear Tec badge på ærme. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer skrives.

Vælg mellem flere flotte farver.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Sikkerhed: Flyverdragten har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så dit barn altid har dem tæt på sig, og de ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0