Choose language
JOHAN 753 - LEGO® Wear Tec flyverdragt
JOHAN 753 - LEGO® Wear Tec flyverdragt

JOHAN 753 - LEGO® Wear Tec flyverdragt

Før DKK 999,95
DKK 699,97
Spar DKK 299,99
   Vælg variant for status
Varenummer: 20302
LEGO® Wear Tec flyverdragt til piger og drenge.
Klassisk og funktionel LEGO® Wear Tec Urban børneflyverdragt, som indeholder mange egenskaber, der sørger for at holde dit barn varm og tør hele vinteren.

Den flotte flyverdragt er lavet i en yderst slidstærk kvalitet, og den er testet til at kunne klare over 100.000 gnidninger samt et vandsøjletryk på 15.000 mm. Alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Flyverdragten er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO og er 100% vindtæt og åndbar. Dejlig varm og isolerende vattering i 100% polyester er med til at holde dit barn varm.

Ekstra lang YKK lynlås på fronten så det er nemt at få flyverdragten af og på. Blød hagebeskyttelse og vindstolpe under lynlåsen. Lommer med lynlås på fronten. Flot imiteret pelskrave på hætten, der er aftagelig. Hætten er påsat med trykknapper, der kan skjules, hvis hætten tages af flyverdragten.

Blødt microfleece for i lommer, inderside af krave, ærmekant og ved numsen. Elastik midt på ryggen for god pasform. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast. På den måde er handskerne altid tæt på barnet, og de bliver ikke væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken for at mindske ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Elastik i ærmekant og benåbning samt justerbare og aftagelige støvlestropper. Ikonisk refleks på fronten. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. Ikonisk 3M refleks på bagsiden samt LEGO® Wear Tec badge på ærmet.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven, 15.000mm water column coating
Sikkerhed: Flyverdragten har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 15.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
Relaterede varer
PING 751 - LEGO® Wear Tec skibukser
PING 751 - LEGO® Wear Tec skibukser Før DKK 599,95
DKK 419,97
JAMILA 755 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 755 - LEGO® Wear Tec pige jakke Før DKK 999,95
DKK 699,97
JAKOB 751 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 751 - LEGO® Wear Tec drenge jakke Før DKK 999,95
DKK 699,97
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0