JENNY 774 - LEGO® Tec pige vinterjakke
JENNY 774 - LEGO® Tec pige vinterjakke
JENNY 774 - LEGO® Tec pige vinterjakke
JENNY 774 - LEGO® Tec pige vinterjakke
JENNY 774 - LEGO® Tec pige vinterjakke

JENNY 774 - LEGO® Tec pige vinterjakke

Før DKK 999,95
DKK 699,97
Spar DKK 299,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 19333-635-140
LEGO® Tec vinterjakke til piger.
Flot og funktionel LEGO® Tec pige vinterjakke med fint all-over mønster. Jakken har mange unikke egenskaber, der holder din pige varm og tør.

Jakken er 100% vind- og vandtæt samt åndbar. Pigejakken er lavet i en behagelig og slidstærk kvalitet, som kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm, samt er testet til at kunne klare over 60.000 gnidninger. Alle sømme er tapede på indersiden med en specialtape, og dermed 100% vandtæthed.

Blødt microfleece for i hætte, inderside af krave, ved hagebeskyttelse, lommer og indvendig ærmekant. Isolerende vattering bestående af 100% polyester for at holde dit barn varm.

YKK lynlås med tilhørende LEGO® Tec zip-puller, som gør det nemt at få jakken af og på. Blød hagebeskyttelse og vindstolpe under lynlåsen. Sidelommer med lynlåslukning og refleks.
Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så hun ikke mister dem. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken, idet det mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Snefang indvendig nederst i jakken, der kan lukkes med trykknapper. Aftagelig hætte påsat med trykknapbånd, som kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Elastik bagpå i taljen for en flot pasform.

Lomme til liftkort på ærmet med lynlåslukning og velcrolukning for enden af ærmerne. Inderlomme til mobiltelefon samt indvendig label, hvorpå der kan skrives navn og telefonnummer.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40* do not wash garment inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester,woven 10,000mm watercolumn membrane
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000mm vandsøjletryk - coating
Vandtæt:100% vandtæt, alle sømme er tapede
Vindtæt: 100% vindtæt
Relaterede varer
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser Før DKK 699,95
DKK 489,97
PILOU 773 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 773 - LEGO® Tec skibukser Før DKK 799,95
DKK 559,97
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0 varer i kurven