Choose language
JANE 101 - LEGO® DUPLO® pige regnjakke
JANE 101 - LEGO® DUPLO® pige regnjakke
JANE 101 - LEGO® DUPLO® pige regnjakke
JANE 101 - LEGO® DUPLO® pige regnjakke

JANE 101 - LEGO® DUPLO® pige regnjakke

DKK 279,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 19446-690-74
Flot og praktisk LEGO® DUPLO® pige regnjakke.
Vind- og vandtæt pige regnjakken, jakken har refleks dekoration på brystet af fire knopper, så dit barn bliver set i mørket. Den behagelige pigeregnjakke er lavet af et blødt og lækkert materiale med 5000 mm coating. Det bløde materiale sikrer dit barns bevægelighed i regnvejret. Regnjakken er lukket med YKK lynlås og velcro. Detalje med hagebeskyttelse ved toppen af lynlåsen samt vindstolpe over og under lynlåsen.

Den vindtætte regnjakke har svejsede sømme og er 100% vind- og vandtæt. Refleksdetaljer på regntøjets front, bagside, hætte og ærmer sikrer optimal synlighed. Den aftagelige hætte er påsat med et trykknapbånd, som er udviklet for at undgå små dele på jakken. Jakken er afsluttet med elastik for enden af ærmerne samt i bunden. Navnelabel indvendigt. LEGO® logo på hætten.
Vælg mellem 2 flotte farver.

Mix & Match LEGO® DUPLO® regntøj til dit barn med de fine LEGO® DUPLO® regnbukser, som passer perfekt til jakken.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm with similar coloursDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleando not tumble dry
Materialer:100% polyester with 100% polyurethane coating
Relaterede varer
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0