Choose language
JAMILA 882 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 882 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 882 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 882 - LEGO® Wear Tec pige jakke

JAMILA 882 - LEGO® Wear Tec pige jakke

Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
Spar DKK 359,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20295-320-134
LEGO® Wear Tec Sport vinterjakke til piger.
Flot lyserød LEGO® Wear Tec High End pige skijakke lavet i et slidstærkt og fleksibelt materiale, så din pige kan bevæge sig frit. Skijakken har mange funktioner og egenskaber, der gør, at den er yderst anvendelig til alle former for skisport.

Jakken er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO og kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Den er 100% vindtæt og åndbar. Alle sømme er tapede på indersiden med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Varm og isolerende vattering er med til at holde din pige varm.

Lynlåslommer på fronten med kontrast detaljer, reflekser og zip puller. YKK lynlåsåbning med blød hagebeskyttelse og ikonisk zip-puller. Vindstolpe under lynlåsen. Aftagelig hætte påsat med trykknapper som kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Smart lynlåslomme til liftkort på ærmet.

Indvendigt snefang nederst i jakken der kan lukkes med trykknapper. Når snefanget ikke er i brug, kan det sættes fast i siderne. Inderlomme til skibriller samt lynlåslomme til mobil, hvor der er hul til ledningerne fra høretelefoner. Velcrolukning ved ærmekant samt strækbare inder manchetter med hul til tommelfinger.

Sikkerhedsspænde på begge ærmer hvori handsker kan sættes fast, så din pige altid har dem tæt på sig, og de ikke bliver væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken. Dette mindsker risikoen for ulykker, hvor pigen hænger fast med handsken.

LEGO® Wear Tec badge på ærmet. Blødt microfleece for på indersiden af kraven. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. Ikonisk 3M refleks på bagsiden.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
Relaterede varer
JAMILA 880 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 880 - LEGO® Wear Tec pige jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
JAMILA 881 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 881 - LEGO® Wear Tec pige jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
PING 881 - LEGO® Wear Tec skibukser
PING 881 - LEGO® Wear Tec skibukser Før DKK 799,95
DKK 559,97
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0