Choose language
JAMILA 881 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 881 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 881 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 881 - LEGO® Wear Tec pige jakke

JAMILA 881 - LEGO® Wear Tec pige jakke

Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
Spar DKK 359,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20291-680-104
LEGO® Wear Tec Sport vinterjakke til piger.
Smart og funktionel LEGO® Wear Tec High End pige skijakke lavet i en fleksibel og blød kvalitet, der gør, at din pige kan bevæge sig frit. Jakken har mange egenskaber og detaljer, som gør, at jakken egner sig perfekt til alle former for skisport.

Skijakken er 100% åndbar og vindtæt samt overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Jakken er lavet i en slidstærk kvalitet og kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Behagelig og isolerende vattering i 100% polyester er med til at holde din pige varm.

YKK lynlås på fronten med zip-puller og dobbelt hagebeskyttelse. Vindstolpe under lynlåsen. Fine lommer på fronten med lynlåslukning med zip-puller, refleks piping. Blødt microfleece for i kraven. Aftagelig hætte påsat med trykknapper der kan skjules, hvis hætten tages af jakken.

Justerbar ærmeåbning ved brug af velcro og strækbare inder manchetter med hul til tommelfinger. Lomme til liftkort på ærmet med lynlåslukning. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handsker kan sættes fast, så de altid er tæt på barnet og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken for at reducere risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Inderlomme til mobil med lynlåslukning og en lille åbning til ledningerne fra høretelefoner. Indvendig snefang nederst i jakken, som kan lukkes med trykknapper. Snefanget kan sættes fast i siden, når det ikke er i brug. Lomme til skibriller indvendigt i jakken. Label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. LEGO® Wear Tec badge på ærmet samt ikonisk 3M refleks på bagsiden.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
Relaterede varer
JAMILA 880 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 880 - LEGO® Wear Tec pige jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
JAMILA 882 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 882 - LEGO® Wear Tec pige jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0