Choose language
JAMILA 880 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 880 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 880 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 880 - LEGO® Wear Tec pige jakke

JAMILA 880 - LEGO® Wear Tec pige jakke

Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
Spar DKK 359,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20298-680-146
LEGO® Wear Tec Sport vinterjakke til piger.
Flot LEGO® Wear Tec High End pige skijakke med mange funktioner, der gør, at jakken egner sig perfekt til alle former for skisport. Jakken er lavet i en slidstærk og fleksibel kvalitet, som gør, at din pige kan bevæge sig frit.

Jakken kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm og er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Alle sømme er tapede på indersiden med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Skijakken er 100% vindtæt og åndbar. Dejlig varm og isolerende vattering er med til at holde din pige varm.

Flot grafisk mønster på den øverste del af jakken. YKK lynlås på fronten med ikonisk zip-puller. Vindstolpe under lynlåsen og blød hagebeskyttelse. Gode kontrastfarvede lynlåslommer på fronten med refleks og zip-puller. Justerbar ærmeåbning ved hjælp af velcro samt strækbare inder manchetter med hul til tommelfinger.

Aftagelig hætte påsat med trykknapper der kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Lynlåslomme på ærmet til liftkort. Snefang nederst i jakken som kan fæstnes til siderne, når det ikke er i brug. Inderlomme til skibriller samt smart lynlåslomme til mobil med hul til ledninger fra høretelefoner.

Blødt microfleece for på indersiden af kraven. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken for at mindske risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. LEGO® Wear Tec badge på ærmet samt ikonisk 3M refleks på bagsiden.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
Relaterede varer
JAMILA 881 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 881 - LEGO® Wear Tec pige jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
JAMILA 882 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 882 - LEGO® Wear Tec pige jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
PING 881 - LEGO® Wear Tec skibukser
PING 881 - LEGO® Wear Tec skibukser Før DKK 799,95
DKK 559,97
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0