Choose language
JAMILA 775 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 775 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 775 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 775 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 775 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 775 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 775 - LEGO® Wear Tec pige jakke

JAMILA 775 - LEGO® Wear Tec pige jakke

Før DKK 999,95
DKK 699,97
Spar DKK 299,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20325-490-146
LEGO® Wear Tec vinterjakke til piger.
Flot og funktionel LEGO® Wear Tec Sport pigejakke med flot stribet mønster. Jakken har mange egenskaber og detaljer, som vil sørge for at holde din pige varm og tør.

Vinterjakken er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO og kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Alle sømme er tapede med en specialtape indvendigt, som gør jakken 100% vandtæt. Jakken er lavet af et meget slidstærkt materiale, som er 100% åndbar og vindtæt. Isolerende vattering i en behagelig polyester.

Jakken er ekstra lang og har elastik i ryggen for god pasform. YKK lynlås på fronten med blød hagebeskyttelse og ikonisk zip-puller, som gør det nemt at åbne og lukke jakken. Vindstolpe under lynlåsen. Gode lommer på fronten med lynlåslukning og dejlig blødt microfleece for.

Sikkerhedsspænde på begge ærmer hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken, hvilket mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet sidder fast med handsken. Lomme til liftkort på venstre ærme med lynlåslukning. Elastik og velcrolukning i ærmeåbning.

Blødt microfleece for i krave, hætte og ærmeåbning. Hætten er aftagelig og er påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Indvendig lomme til mobiltelefon med velcrolukning. Snefang nederst i jakken, der kan lukkes med trykknapper.

Vælg mellem 2 fine farver.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0