Choose language
JAMILA 755 - LEGO® Wear Tec pige jakke
JAMILA 755 - LEGO® Wear Tec pige jakke

JAMILA 755 - LEGO® Wear Tec pige jakke

Før DKK 999,95
DKK 699,97
Spar DKK 299,99
   Vælg variant for status
Varenummer: 20303
LEGO® Wear Tec vinterjakke til piger.
Pæn og funktionel LEGO® Wear Tec Urban pigejakke med mange smarte funktioner, der sørger for at din pige er varm og tør hele vinteren.

Pigejakken er lavet af den bedste kvalitet, der er yderst slidstærk, idet den er testet til at kunne klare over 100.000 gnidninger. Alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Jakken kan klare et vandsøjletryk på 15.000 mm og er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Jakken er 100% åndbar og vindtæt. Varm og isolerende vattering holder din pige varm.

Fin YKK lynlås på fronten med ikonisk zip-puller. Blød hagebeskyttelse og vindstolpe under og over lynlåsen samt velcrolukning og trykknap. To lynlåslommer på fronten samt to store lommer med trykknap. Aftagelig hætte påsat med trykknapbånd der kan skjules, hvis hættes tages af jakken. Fint LEGO® minifigur for og aftagelig imiteret pelskrave på hætten.

Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handsker kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken af sikkerhedsmæssige årsager, da det mindsker risikoen for ulykker. Elastik i ærmeåbning. Blødt microfleece for i krave, lommer og ærmekant. Ikonisk badge på bryst.

Indvendig lomme til mobiltelefon. Ikonisk 3M refleks på bagsiden. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. LEGO® Wear Tec badge på venstre ærme.

Vælg mellem 2 rigtig flotte farver.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven, 15.000mm water column coating
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 15.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
Relaterede varer
PING 751 - LEGO® Wear Tec skibukser
PING 751 - LEGO® Wear Tec skibukser Før DKK 599,95
DKK 419,97
JOHAN 753 - LEGO® Wear Tec flyverdragt
JOHAN 753 - LEGO® Wear Tec flyverdragt Før DKK 999,95
DKK 699,97
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0