Choose language
JAKOB 882 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 882 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 882 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 882 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

JAKOB 882 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
Spar DKK 359,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20294-859-104
LEGO® Wear Tec vinterjakke til drenge.
Fin ensfarvet LEGO® Wear High End Sport drenge skijakke lavet i en fleksibel kvalitet. Jakken har mange funktioner og detaljer, der gør jakken yderst anvendelig til alle former for skisport.

Jakken er lavet i et slidstærkt materiale, som kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Alle sømme er tapede på indersiden med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Jakken er 100% vindtæt og åndbar samt overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Dejlig varm og isolerende vattering er med til at holde din dreng varm.

Fine lynlåslommer på fronten med zip-puller, der har refleks detaljer. YKK lynlås på fronten med zip-puller som gør jakken nem at åbne og lukke. Blød hagebeskyttelse og vindstolpe under lynlåsen. Indvendig snefang nederst i jakken der kan lukkes med trykknapper. Når snefanget ikke er i brug, kan det fæstnes til siderne i jakken.

Smart inderlomme til mobil med lynlåslukning og et lille hul, hvor ledningerne fra høretelefoner kan komme igennem. Mesh inderlomme til skibriller. Lynlåslomme til liftkort på ærmet. Blødt microfleece for i kraven. Aftagelig hætte påsat med trykknapper der kan skjules, hvis hætten tages af jakken.

Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handsker kan sættes fast. På den måde har din dreng altid handskerne tæt på, og de bliver ikke væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken for at mindske risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Justerbar ærmeåbning med velcrolukning og strækbar inder manchet med hul til tommelfingeren. LEGO® Wear Tec badge på ærmet samt ikonisk 3M refleks på bagsiden. Indvendig etiket hvorpå navn og telefonnummer kan skrives.

Vælg mellem 2 smarte farver.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% Vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
Relaterede varer
JAKOB 881 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 881 - LEGO® Wear Tec drenge jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0