Choose language
JAKOB 881 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 881 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 881 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 881 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

JAKOB 881 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
Spar DKK 359,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20292-545-104
LEGO® Wear Tec vinterjakke til drenge.
Flot trefarvet LEGO® Wear High End Sport drengejakke lavet i en blød og fleksibel kvalitet, som gør, at din dreng kan bevæge sig frit. Skijakken har mange funktionelle egenskaber, der gør, at jakken egner sig perfekt til alle former for skisport.

Skijakken kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm og er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Jakken er 100% vindtæt og åndbar samt meget slidstærk. Alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Jakken har en varm og isolerende vattering.

Fin YKK lynlåsåbning på fronten med zip-puller. Blød hagebeskyttelse samt vindstolpe under lynlåsen. Lynlåslommer på fronten med zip-puller, som har refleksdetaljer. Smart lomme på ærmet til liftkort med lynlåslukning. Aftagelig hætte påsat med trykknapbånd der kan skjules, hvis hætten tages af jakken.

Blødt microfleece for på indersiden af kraven. Indvendigt snefang nederst i jakken der kan lukkes med trykknapper samt fæstnes i siden af jakken, når det ikke er i brug. Inderlomme til mobiltelefon med lynlåslukning og lille åbning til ledninger fra høretelefoner. Indvendig lomme med elastikkant til skibriller.

Justerbare ærmeåbninger med velcrolukning samt strækbare inder manchetter med hul til tommelfingeren. Sikkerhedsspænde på begge ærmer hvori handsker kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, idet det mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Ikonisk badge på fronten samt LEGO® Wear Tec badge på ærmet. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. Ikonisk 3M refleks på bagsiden.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
Relaterede varer
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
JAKOB 882 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 882 - LEGO® Wear Tec drenge jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
PING 881 - LEGO® Wear Tec skibukser
PING 881 - LEGO® Wear Tec skibukser Før DKK 799,95
DKK 559,97
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0