Choose language
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

JAKOB 880 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
Spar DKK 359,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20299-213-116
LEGO® Wear Tec vinterjakke til drenge.
Smart neon gul LEGO® Wear High End Sport drenge skijakke med sejt grafisk print på den øverste del. Skijakken er lavet af et yderst behageligt og fleksibelt materiale, der gør, at din dreng kan bevæge sig frit. Jakken har mange unikke funktioner og egenskaber, der gør den perfekt egnet til alle former for skisport.

Drenge skijakken er 100% vindtæt og åndbar samt overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape, som gør jakken 100% vandtæt. Jakken kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Dejlig varm og isolerende vattering.

YKK lynlås og ikonisk zip-puller på fronten som gør jakken nem at åbne og lukke. Dobbelt hagebeskyttelse og vindstolpe under lynlåsen. Fine frontlommer med lynlås og refleks zip-puller samt lomme til liftkort på ærmet med lynlåslukning. Indvendig snefang nederst i jakken der kan lukkes med trykknapper. Snefanget kan fæstnes i siden af jakken, når det ikke bruges.

Aftagelig hætte påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Blødt microfleece for på indersiden af kraven. Indvendig lynlåslomme til mobiltelefon med et lille hul til ledningerne fra høretelefonerne. Smart inderlomme til skibriller.

Justerbar ærmeåbning med velcrolukning samt bløde og strækbare inder manchetter med hul til tommelfingeren. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast. På den måde er de altid tæt på barnet og bliver ikke væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken, da det mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. LEGO® Wear Tec badge på ærmet samt ikonisk 3M refleks på bagsiden.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
Relaterede varer
JAKOB 881 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 881 - LEGO® Wear Tec drenge jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
JAKOB 882 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 882 - LEGO® Wear Tec drenge jakke Før DKK 1.199,95
DKK 839,97
PING 881 - LEGO® Wear Tec skibukser
PING 881 - LEGO® Wear Tec skibukser Før DKK 799,95
DKK 559,97
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0