Choose language
JAKOB 780 - LEGO® Wear Tec flyverdragt
JAKOB 780 - LEGO® Wear Tec flyverdragt
JAKOB 780 - LEGO® Wear Tec flyverdragt
JAKOB 780 - LEGO® Wear Tec flyverdragt
JAKOB 780 - LEGO® Wear Tec flyverdragt
JAKOB 780 - LEGO® Wear Tec flyverdragt

JAKOB 780 - LEGO® Wear Tec flyverdragt

Før DKK 999,95
DKK 699,97
Spar DKK 299,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20328-490-140
LEGO® Wear Tec flyverdragt til piger og drenge.
Smart ensfarvet LEGO® Wear Tec Sport børneflyverdragt med høj funktionalitet og egenskaber, der sørger for at holde dit barn varm og tør hele vinteren.

Den fine flyverdragt kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm og er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Dragten er lavet i et behageligt og slidstærkt materiale, som er 100% vindtæt og åndbar. Alle sømme er tapede med en specialtape indvendigt, hvorved 100% vandtæthed opnås.

YKK lynlås på fronten med ikonisk zip-puller, så den er nem at åbne og lukke. Vindstolpe under lynlåsen og blød hagebeskyttelse. Dejlig varm og isolerende vattering i 100% polyester, så dit barn ikke kommer til at fryse. Blødt microfleece for i hætte, krave og lommer. Lynlåslommer på fronten med reflekser.

Aftagelig hætte påsat med trykknapbånd, som kan skjules, hvis hætten tages af flyverdragten. Elastik i ærmeåbning og blødt microfleece for. Justerbar elastik i taljen for god pasform. Sikkerhedsspænde på ærmer hvori handskerne sættes fast, så de altid er tæt på barnet og ikke bliver væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken, hvilket mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Fin lomme til liftkort på ærmet med lynlåslukning. Elastik i benåbning samt justerbare og aftagelige støvlestropper. Inderlomme til mobiltelefon med velcrolukning. Ikonisk badge på fronten og LEGO® Wear Tec badge på ærmet. Indvendig etiket hvorpå navn og telefonnummer kan skrives.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven
Sikkerhed: Flyverdragten har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
Relaterede varer
JAKOB 783 - LEGO® Wear Tec flyverdragt
JAKOB 783 - LEGO® Wear Tec flyverdragt Før DKK 1.299,95
DKK 909,97
JAKOB 791 - LEGO® Wear Tec flyverdragt
JAKOB 791 - LEGO® Wear Tec flyverdragt Før DKK 799,95
DKK 559,97
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0