Choose language
JAKOB 777 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 777 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 777 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 777 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 777 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 777 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 777 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

JAKOB 777 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

Før DKK 899,95
DKK 629,97
Spar DKK 269,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20314-590-128
LEGO® Wear Tec vinterjakke til drenge.
Fin ensfarvet LEGO® Wear Tec Sport drengejakke med høj funktionalitet og mange egenskaber, der vil holde din dreng varm hele vinteren.

Drengejakken er lavet i et slidstærkt materiale, som er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO og kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Vinterjakken er 100% vind- og vandtæt samt åndbar. Alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Isolerende vattering og blødt microfleece for i hætte, krave, ærmekant og lommer.

Lommer på fronten med lynlåslukning og reflekser. YKK lynlås med ikonisk zip-puller og blød hagebeskyttelse. Vindstolpe under lynlås. Aftagelig hætte påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Snefang indvendig nederst i jakken, der kan lukkes med trykknapper.

Sikkerhedsspænde på ærmer som handskerne sættes fast i, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der rykkes i handsken for at mindske risikoen for ulykker, hvor barnet sidder fast med handsken. Elastik i ærmeåbning. Lomme til liftkort på ærme med lynlåslukning.

Ikonisk badge på fronten samt LEGO® Wear Tec badge på ærmet. Indvendig lomme til mobiltelefon med velcrolukning samt etiket hvorpå navn og telefonnummer skrives.

Vælg mellem 4 seje farver.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0