Choose language
JAKOB 775 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 775 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 775 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 775 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 775 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 775 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
JAKOB 775 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

JAKOB 775 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

Før DKK 999,95
DKK 699,97
Spar DKK 299,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20311-541-158
LEGO® Wear Tec vinterjakke til drenge.
Varm og behagelig LEGO® Wear Tec Sport drenge vinterjakke med mange funktioner og egenskaber, der sikrer, at din dreng er varm og tør hele vinteren.

Drengejakken er lavet i en slidstærk kvalitet, der kan tåle et vandsøjletryk på 10.000 mm. Alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Jakken er 100% vindtæt og åndbar, samt overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Dejlig varm og isolerende vattering i 100% polyester der sørger for, at din dreng ikke kommer til fryse.

YKK lynlåsåbning på fronten med ikonisk zip-puller, så den er nem at åbne og lukke. Blød hagebeskyttelse og vindstolpe under lynlåsen. Fine lommer på fronten med lynlås og reflekser. Aftagelig hætte påsat med trykknapbånd der kan skjules, hvis hætten tages af jakken.

Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken, hvilket mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken. Blødt microfleece for i hætte, ærmekant, krave og lommer. Lomme til liftkort på ærme.

Elastik i ærmeåbning samt justerbar velcrolukning. Ikonisk 3M refleks nederst på bagsiden. Snefang nederst i jakken der lukkes med trykknapper. Inderlomme til mobiltelefon samt etiket hvorpå navn og telefonnummer kan skrives.

Vælg mellem 2 flotte farver.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Sikkerhed: Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.
Kemikalier:Alle LEGO® Wear Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Vandtæt:100% Vandtæt
Vindtæt: 100% vindtæt
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0