Gode regntøjsråd

Godt og funktionelt regntøj er en nødvendighed for børn, som elsker at lege udendørs, også når det regner. Der er vandpytter, der skal hoppes i, og regnorme, der skal puttes i spande.

Men hvad er vigtigt at have med i overvejelserne, når man skal ud at købe regntøj til små og store børn? Vores kundeserviceteam har samlet sine bedste LEGO® Wear råd for at hjælpe dig rigtig godt på vej.

Hvad er forskellen på jeres almindelige regntøj og LEGO Wear TEC sommer?

Det er et spørgsmål, vi ofte bliver stillet, og svaret er faktisk ret simpelt. Overordnet set holder begge typer af regntøj selvfølgelig børnene 100% tørre. Med LEGO Wear TEC sommer får man dog mange flere funktioner og muligheder, end det gængse regntøj tilbyder.

Faktisk får man en supersej forårs- og sommerjakke eller et par praktiske udendørsbukser, som er 100% åndbare. Derudover er LEGO Wear TEC sommer 100% vind- og vandtæt. Dermed får du altså noget overtøj, som er multifunktionelt, modsat almindeligt regntøj, som du kun giver barnet på, når det er vådt udenfor.

Facts om LEGO Wear regntøj:

 • 5.000 mm PU-coating
 • Svejsede vandtætte sømme
 • Refleksdetaljer på front og bagside
 • Behagelig, blød elastikafslutning på ærmer og ben

Facts om LEGO Wear TEC sommer:

 • 100% åndbart
 • Mindst 8.000 mm vandsøjletryk
 • 100% tapede sømme
 • 60.000 gnidninger
 • 3M Scotchlite-reflekser, som sikrer optimal synlighed i trafikken
 • Kan tørres i tørretumbler og tørreskab
 • Alle styles er overfladebehandlet med en miljøvenlig Bionic Finish ECO-imprægnering

Jeres bedste argumenter for at købe LEGO Wear regntøj?

Hvis dit barn elsker LEGO universet, har han eller hun mulighed for at sammensætte sit eget perfekte favoritregntøjssæt. Regntøjet er nemlig et mix & match-program, så I selv kan vælge, hvilken jakke I vil matche med hvilket par regnbukser. Vi har sørget for et fint afstemt udvalg af farver, så I kan finde netop det rigtige til barnets alder og stil.

Regntøjet har en inderside i tynd bomuldsstrik, som gør det blødt og behageligt at have på, og samtidig forhindrer det dannelse af kondens.

Som på alt vores andet udendørstøj er hætten aftagelig af sikkerhedsmæssige årsager. Skulle barnet sidde fast med hætten i klatrestativet eller oppe i et træ, løsnes hætten automatisk fra jakken, og barnet kan komme fri.

Hvad køber I selv til jeres egne børn?

Vi er store fans af LEGO Wear TEC sommer, og det samme er vores børn. Som forælder er det fedt at vide, at ens barn ikke fryser eller bliver vådt på de blæsende og regnfulde dage. Ligeledes er det skønt, at man kan vaske og tørre tøjet, så det er klart til næste morgen – for vores børn kommer ofte hjem i meget beskidt og mudret udetøj.

Udforsk de to sortimenter

I den sidste ende er det op til dig som forælder at vælge, hvad der passer bedst til dit barns alder, personlighed og behov. Uanset hvad garanterer vi, at både LEGO Wear regntøjet og LEGO Wear TEC sommer er vandtæt, funktionelt og holdbart regntøj til børn, som giver plads til alt fra vandpythop til regnormejagt.

Se alt LEGO Wear TEC her.

Se alt LEGO Wear regntøj her.

 

keyboard_arrow_up