Must-haves til sommeren

Med LEGO® Wear guiden til sommerens must-haves hjælper vi dig med at finde det perfekte sommertøj til dit barn. Så kan I nemlig blive klar til leg i solen på et øjeblik. Vi har samlet otte udvalgte must-haves fra SS21 kollektionen til dig her.

 

#1 Kortærmede T-shirts

#2 Shorts med ikoniske detaljer

#3 Frække kasketter

#4 Badetøj med solbeskyttelse

#5 Solhatte med UV-beskyttelse

#6 og #7 Smarte badeshorts og badedragter

#8 Luftige sommerkjoler

 

Når solen varmer, hopper vi helst i sommertøjet og tager ud for at opleve naturen eller blive kølet ned i brusende bølger. Lad de udvalgte styles i guiden her inspirere dig til årets sommertøj til børnene.

#1 T-shirts

Bløde og smarte T-shirts er et must om sommeren, når vi går ud for at nyde solens tiltagende varme. Den ikoniske T-shirt LWTEAH 301 er lavet i et let materiale og har en lidt løs pasform, der er helt perfekt på lune sommerdage.

Find T-shirten her.

#2 Shorts

Uanset om I skal af sted til stranden, har planlagt en telttur i haven eller smutter på legepladsen et par timer, så er shorts helt essentielle om sommeren. Modellen LWPAYTON 300 findes i tre skønne farver med en flot tone-i-tone-kontrast i designet. Shortsene er justerbare i livet og har lommer på siderne, der er ideelle til at gemme smukke skaller eller penge til is i.

Find shortsene her.

#3 Kasketter

En sjov kasket er den perfekte måde at fuldende et sommer-outfit på. Det ser ikke kun sejt og smart ud, men kasketten skærmer også for solens stråler. Vores kasketter er lavet i bomuld og har broderede lufthuller for en bedre åndbarhed – og Velcrolukningen i nakken gør det let at justere størrelsen, så den kan passe til netop dit barns hoved.

Find alle vores kasketter her.

#4 UPF 50+ soltøj

Noget af det allervigtigste tøj om sommeren er soltøj, der beskytter dine kære små mod de skadelige UV-stråler. Alle vores styles med solbeskyttelse er lavet med en fremragende beskyttelse, nemlig UPF 50+. Soldragten LWANVIK 302 fås i to forskellige mønstre, har lange ærmer og er fantastisk til småbørn. Den filtrerer 98% af de skadelige UV-stråler væk, så du behøver kun at huske solcremen, der hvor dragten ikke dækker huden.

Find al sunwear her.

#5 UPF 50+ solhatte

Beskyt ungernes hoveder med den smarte ensfarvede solhat LWANVIK 300. Solhatten yder maksimal beskyttelse mod de skadelige UV-stråler, nemlig UPF 50+, og derfor skærmer den dit barn mod 98% af strålerne. Nakkebeskyttelsen har også UV-filter og beskytter både ører og nakke.

Find den her.


#6 Badeshorts

Når man snakker sommer, så er nøglen til vellykkede eftermiddage altså et kølende dyp i salte bølger eller krystalklart poolvand. Dit barn kan både plaske og lave Spinjitzu i de her seje LEGO® NINJAGO® badeshorts med et fedt all-over-print af ninjaerne på. De hurtigttørrende badeshorts LWPETER 302 er lavet med en inderbuks i mesh og en flot kontrastfarvet detalje på fronten.

Find badeshortsene her.


#7 Badedragter

En behagelig og betagende badedragt er et must, uanset om I tager til stranden, springer gennem vandsprederens iskolde stråler eller gør klar til en sjov vandkamp. Den fine badedragt LWANITTA 304 har et fantastisk sommerprint og er lavet i et strækbart, hurtigttørrende materiale.

Find badedragten her.

#8 Sommerkjoler

I de varme sommermåneder er søde og luftige kjoler bare det bedste at hoppe i. Kjolen LWDAGNY 302 er en af vores sommerfavoritter, og det er den på grund af det fantastiske print og det fine opsmøg på ærmerne. Fordi den er fremstillet af 95% bomuld og 5% elastan, er den både åndbar og har stræk = 100% komfortabel.

Find alle vores kjoler her.

keyboard_arrow_up