Must-haves til foråret

Med LEGO® Wear guiden til forårets must-haves hjælper vi dig med at finde det perfekte overtøj til netop dit barn. Så kan du kan være sikker på, at det er fornuftigt klædt på til leg i det omskiftelige forårsvejr.

#1 Regnsæt

Regntøj er intet mindre end en nødvendighed, og når I har sikret jer et sæt kvalitetsregntøj, kan ungerne lege og hoppe i vandpytter, så længe de orker. Stort nej tak til at blive gennemblødt! Regnsættet består af regnbukser og en regnjakke. Begge dele er vind- og vandtætte med et vandsøjletryk på 5.000 mm takket være en PU-coating og svejsede sømme.

Find regnsættet her.

#2 TEC heldragt

Behagelig. Vandtæt. Åndbar. Vindtæt. Perfekt! Med heldragten LWJIVAN 2020 er I vitterligt dækket helt ind. Det tynde materialevalg gør, at dragten kan bruges både i foråret og sommeren – og faktisk også om efteråret med et ekstra lag tøj indenunder. Dragtens rummelige pasform gør nemlig, at der er plads til det ekstra lag.

Find heldragten her.

#3 Termojakke

Vores termojakker er skønne forårs- og sommerjakker. Det svejsede mønster og de søde designfeatures gør jakken til en sand favorit. Jakken er vindtæt og har en miljøvenlig Bionic Finish ECO-imprægnering på overfladen, hvilket forbedrer de vand- og smudsafvisende egenskaber.

Find termojakkerne her.

#4 Termobukser

Man kommer ikke uden om termobukser om foråret. De er bare fantastiske at hoppe i, når det endnu ikke er varmt nok til at løbe rundt kun i almindelige bukser. Vores style LWPELMO 200 er justerbar i taljen, har ribkant i benåbningen og ikke mindst praktiske forstærkninger på knæ og bag – det er jo nogle af de meget udsatte områder, når børn leger.

Find termobukserne her.


#5 TEC forårsjakke

Vores forårsjakker findes i mange farver, mønstre og materialer. TEC forårsjakken LWJORI 206 er et af de bedst sælgende produkter i denne her sæson, og det forstår vi altså godt. Den er vandtæt, vindtæt og åndbar, OG den har det fedeste design med flotte farveblokke. Brug den også i stedet for en almindelig regnjakke!

Find den her.

#6 TEC outdoor bukser

Vores tynde outdoor buks LWPAYTON 200 er ideel til foråret. Bukserne er lavet i et TEC materiale, så de er 100% vandtætte, vindtætte og åndbare. Kort sagt er de et fantastisk og virkelig funktionelt alternativ til almindelige regnbukser.

Find TEC bukserne her.

#7 Softshell-handsker

Softshell-handskerne LWAZUN 200 er et af de særdeles populære produkter i vores forårskollektion. De er perfekte på kølige forårsdage, da de holder hænderne behageligt varme takket være det vindtætte materiale og det tynde mikrofleece-for. Og så har de et vandsøjletryk på 8.000 mm.

Find softshell-handskerne her.

#8 Beanies

Om foråret er tynde beanies uundværlige. Det er koldt – måske endda under frysepunktet nogle morgener – og vi skal værne om de små ører. På blæsevejrsdage er det i øvrigt også meget sjovere at tage på legepladsen eller til havet, når man ikke fryser om hovedet.

Find alle vores beanies her.

keyboard_arrow_up