Ekstremt holdbar flyverdragt til en overkommelig pris

Har dit barn brug for en ny flyverdragt til vinter, skulle du tage at læse med her. Vi har nemlig en testvindende flyverdragt til tumlinger, som du trygt kan iklæde din søn eller datter.

Med LEGO® Wear kan du være sikker på, at du køber en flyverdragt, der holder børnene både varme og tørre hele dagen, uanset om de hopper i vandpytter, leger i sjap eller bygger snemænd.

Bedst i test-flyverdragten til tumlinger hedder LWJULIAN 711 og er fra vores sidste vinterkollektion. Den har vundet den svenske Bäst i Test-pris 2020. Vi har naturligvis en tilsvarende model til denne sæson, som har fuldstændig samme gode egenskaber og kvaliteter, som testfamilierne fremhæver.

Syv fordele ifølge testfamilierne:

1. ”Utrolig slidstærk”

De tre testfamilier er imponerede over dragtens slidstyrke. Der er ingen huller og nærmest ingen synlig slid på selv udsatte steder som knæ og bag.

2. ”Masser af bevægelsesfrihed”

Flyverdragtens pasform er generøs, og den passer godt til tumlinger, vurderer juryen.

3. ”Fuldstændig tør”

Forældrepanelet beretter, at der hverken kommer regn, slud eller sne ind i ærmer og benender. Her sørger en tætsiddende elastik for at holde barnet helt tørt, uanset vejrforholdene.

4. ”Succesoplevelse”

Dragten er nem at få på for testbørnene, og det er overraskende let at få de elastiske ærme- og benender hen over både handsker og sko. De små i selvstændighedsalderen oplever at få succes med at tage børneflyverdragten på, fordi de netop ”kan selv”.

5. ”Holder godt på kropsvarmen”

Man behøver ikke bekymre sig om, om barnet kommer til at fryse, for flyverdragten holder en god temperatur uanset vejret, lyder det fra juryen.

6. ”Snavs er ikke noget problem”

Den snavsede flyverdragt kan let børstes eller rystes ren. Er der behov for en tur i vaskemaskinen, er den efterfølgende tørretid relativt kort, så dragten kan være klar til en ny dag med udendørsleg allerede næste morgen, er erfaringen hos testfamilierne.

7. ”Kan med fordel sælges videre”

Det understreges af forældrene, at flyverdragten er i så fin stand trods en hel sæsons aktiv leg, at den sagtens kan gemmes til en yngre søskende eller sælges videre.

Kvalitet i mindste detalje

Hos LEGO® Wear er vi virkelig glade for, at vi har vundet bedst i test. Vi lægger vægt på slidstyrke, bevægelsesfrihed og høj kvalitet i vores designs, så børn kan være børn, og forældre kan være sikre på, at de køber det bedste til de små. Derfor er vi også begejstrede for, at testfamilierne sætter pris på de kvaliteter og detaljer, vi tænker med i flyverdragterne.

 

Vælg mellem 5 flotte farver

Vores flyverdragt fra den nyeste kollektion, der svarer til testvinderen, findes i 5 fine farver. Hvilken er din favorit?

Det kan du forvente, når du køber LEGO® Wear overtøj

Sikkerheden er i fokus, når vi designer og producerer børnetøj. Alt LEGO® Wear overtøj er udstyret med reflekser i høj kvalitet for god sigtbarhed i trafikken. Af sikkerhedshensyn er alle hætter aftagelige og monteret med vores unikke trykknapbånd, så hætten løsnes fra overdelen, så snart der bliver revet i den.

Små børn bliver beskidte. Det gør deres tøj i den grad også. Vores overtøj kan vaskes og tørres til næste dag, så det bliver så nemt som muligt at være forælder til mudderglade småbørn. Desuden overfladebehandler vi vores outdoorkollektioner med den miljøvenlige, fluorfri imprægnering Bionic Finish ECO, som forbedrer stoffets vand- og smudsafvisende egenskaber.

Det er børns fornemste opgave at lege og at opleve hele dagen. Derfor lægger vi vægt på, at børnetøj ikke hæmmer bevægelsesfriheden, men at det tværtimod gerne skulle opfordre til leg og aktivitet. Dette sker, både når vi designer sjove LEGO elementer med ind i tøjet, men også når vi sørger for ekstra vidde i ærmer eller indsyninger ved knæene.

Hos LEGO Wear tænker vi kvalitet ind i den mindste detalje. Vi går ikke på kompromis med kvalitet af sytråd, knapper, lynlåse, reflekser, materiale eller noget andet. Det er vores garanti til dig som forælder for, at du altid får et produkt af højeste kvalitet, som du kan iklæde dit kæreste eje.

keyboard_arrow_up