LEGO® Wear COOL

LEGO® Wear COOL er det perfekte valg, hvis du går efter et cool og nedtonet look på løjperne. Denne overtøjskollektion er lavet til at stå på ski og snowboard i og har funktionelle detaljer, der understøtter netop det formål. COOL-linjen er 100% vind- og vandtæt og kan modstå et vandsøjletryk på 10.000 mm. Den har fuldt tapede sømme og kan modstå 60.000 gnidninger.

Specialdesignede ærmer til ski og bevægelse

Vi har observeret og analyseret, hvordan børn bevæger sig på løjperne. Vores ærmer er konstrueret med den bevægelse i tanke, og børnene vil opleve en høj grad af bevægelsesfrihed, når de står på ski, snowboarder eller simpelthen er aktive udenfor.

Cool baggy look

Børn vil gerne se seje ud, og vores bukser har en baggy pasform uden at være for løse. Det er det perfekte fit, når man skal lege i sneen.

Lomme til liftkort med lynlåslukning

Børn kan opbevare deres liftkort, nøgler eller andre småting i denne næsten usynlige lomme.

Snefang med anti-slip

Denne funktion forhindrer, at sneen finder vej indenfor i jakken og sikrer, at børnene forbliver varme og tørre hele dagen.

Inder-manchet med hul til tommelfingeren

Inspireret af de voksnes skiunivers, har vi lavet denne smarte feature, som børn elsker. Ikke bare når de står på ski, men også i hverdagen.

keyboard_arrow_up