FLYVERDRAGT-GUIDE

Børn har forskellige behov og personligheder, og derfor favner vores flyverdragt-kollektion også bredt. Men hvordan finder du den rette flyverdragt til dit barn?

Vi har et udvalg af flyverdragter samlet på denne side. I filtreringsfunktionen kan du filtrere LEGO® Wear flyverdragter efter pris, størrelse og tema, hvilket er en stor hjælp. Her nedenfor guider vi dig igennem de forskellige typer, så du kan finde den, der passer perfekt til netop dit barn.

EXCLUSIVE flyverdragter

De ensfarvede flyverdragter fra EXCLUSIVE linjen er nogle af vores bedst sælgende flyverdragter, og de er lavet i kun de allerbedste materialer. De har et vandsøjletryk på 15.000 mm og er utrolig slidstærke. Dette er flyverdragten til de børn, som tilbringer størstedelen af tiden udenfor, uanset om det regner, eller der er slud og sne på legepladsen. Der findes to designs; en dragt tilpasset småbørn og en dragt, der passer perfekt til de lidt ældre børn.

PLAY flyverdragten

Vores funktionelle PLAY flyverdragt LWJIPE 701 er lavet til al slags leg i sneen og findes i to varme farver. Den har et vandsøjletryk på 12.000 mm og er lavet i et slidstærkt materiale. Dette er en genial flyverdragt i testvinderkvalitet til de lidt større børn.

BASIC flyverdragten

BASIC flyverdragten er en fornuftig basisflyverdragt. Den er enkel og klassisk i udtrykket og har et vandsøjletryk på 10.000 mm. Det er en fin og reel flyverdragt med lidt færre detaljer end PLAY og EXCLUSIVE.

CONTEMPORARY dragten

De fine flyverdragter i CONTEMPORARY kollektionen er tyndere dragter med et lavere vandsøjletryk på 3.000 mm. De er rigtig gode til især de mindste, som ikke kaster sig rundt i mudder og sne. Dragten er ligeledes super til at tage på tur i, hvis I skal ud med klapvognen eller køre i bil.

 

keyboard_arrow_up