Choose language

HVAD ER ET VANDSØJLETRYK?Vandsøjletryk er en måde at måle, hvor vandtæt et stykke stof er. Forstil dig et langt glasrør placeret på stoffet, som du fylder op med vand. Antallet af millimeter indikerer, hvor meget vand du kan fylde i glasrøret, inde vandet går igennem stoffet. I LEGO® Wear arbejder vi med overtøj, der kan modstå et tryk på 3.000-15.000 mm.

Vores LEGO® Tec  flyverdragter og vinterjakker kan for eksempel klare et vandsøjletryk på  op til 15.000 mm. Det vil sige, at overtøjet kan modstå et vandtryk svarende til et tryk fra en vandsøjle på 15 meter, som er sat oven på materialet, før vandet trænger igennem. Derfor kan et højt vandsøjletryk modstå mere vand end et lavt vandsøjletryk.

Dog er en afgørende faktor for 100 % vandtæthed ligeledes, at alle sømme er tapede med en tape, der gør at vandet ikke trænger ind i overtøjet gennem sømmene.

Betyder en højere vandsøjle bedre kvalitet?

Nej slet ikke, for du skal også huske på, at barnet skal kunne ånde i produktet. Som forælder skal man overveje formålet med overtøjet. I Danmark er der for eksempel nogle børnehaver, hvor børnene er udenfor hele dagen. I sådan et tilfælde vil vi anbefale et TEC-produkt med fuldt tapede sømme og et vandsøjletryk på 10.000-15.000 mm. På den måde kan du være helt sikker på, at barnet er tørt og varmt hele dagen.

LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0