Choose language

STØRRELSESGUIDE TIL VALG AF FLYVERDRAGTDet kan være svært at finde ud af, hvilken størrelse man skal købe i flyverdragt, da barnet skal kunne passe den hele sæsonen. Man kan derfor have tendens til at købe den et nummer for stort, så den ikke bliver for lille, men dette kan hæmme barnets bevægelsesfrihed og evnen til at holde varmen.

Derfor har børnene i LEGO® Wear Kids LAB lavet denne film, så du kan se hvordan du finder den rigtige størrelse til dit barn.

Det er lettest hvis barnet står op af en væg, så du nemmest kan måle barnets præcise højde. Derefter finder du den størrelse der passer bedst, du kan også se størrelse i størrelsesoversigten her på siden, den er vejledende.

Når barnet har fået flyverdragten på, ser man, om barnet har god plads til at vokse og bevæge sig i. Dette tjekkes ved, at der er plads til, at man kan tage en god håndfuld løst stof over skulderen eller i skridtet, svarende til 10 centimeter.

LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0