ENDELIG FORÅR

SE ALLE NYHEDER HER

Udvalgte produkter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19

TID TIL FORÅRSJAKKER

Dagene er blevet lysere, temperaturerne stiger, og naturen indbyder til leg og spændende eventyr. Find en passende jakke til udendørsleg blandt vores mange funktionelle forårsjakker.

SE ALLE JAKKERNE HER

GO NINJA

LEGO® NINJAGO® ninjaerne sørger for sejt tøj til foråret, hvad enten I leder efter tynde beanies, flotte caps, bløde T-shirts eller cool forårsjakker.

SE UDVALGET HER

LEGEPLADS & UDFLUGT

Her har vi samlet et bredt udvalg af funktionelle styles, som passer perfekt til udflugter i al slags vejr.

SHOP NU

COOL PÅ HJEMMEKONTORET

Den flotte limited LEGO® Wear ADULT kollektion gør dig lidt mere street på hjemmekontoret. Og børnene elsker, når I kan matche!

MATCH MED MINI

LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på ét år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO® Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som NINJAGO til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

keyboard_arrow_up