FLYVERDRAGTER I HØJ KVALITET

SE UDVALGET HER

Udvalgte produkter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20

EFTERÅRSJAKKER

En efterårsjakke skal kunne beskytte mod regn og blæst, og så skal den kunne holde dit barn varmt og tørt hele sæsonen. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige jakketyper, og I finder bestemt og jeres favorit.

SE JAKKERNE HER

HOP I REGNTØJET

Efterår er lig med fristende vandpytter og masser af mudderkager. Med vandtæt regntøj bliver regnvejret den rene leg!

KØB REGNTØJ HER

UD PÅ TUR

… aldrig sur! Børn elsker at være på tur, gerne med lidt snacks eller en madpakke i tasken. Med LEGO® Wear overtøjet er I klar til alt, hvad det omskiftelige efterårsvejr har at byde på.

SHOP OVERTØJ NU

KALDER ALLE NINJAER

… og deres forældre! Her finder I et fantastisk sejt udvalg af LEGO® NINJAGO® tøj til piger og drenge.

GO NINJA

LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på ét år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO® Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som NINJAGO til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

keyboard_arrow_up