MIDSEASON SALE

SE HELE UDSALGET HER

Udvalgte produkter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18

OVERTØJ

Efterår og vinter er lig med varmt overtøj. Gå på opdagelse i hele udvalget af funktionelt og flot overtøj her.

SE HELE UDVALGET

LEGO® NINJAGO®

Her går seje ninjaer ikke ned på hverken jakker, trøjer, bukser eller udstyr!

GO NINJA

VÆR SYNLIG I MØRKET

Dagene bliver kortere, og det er derfor endnu vigtigere at være synlig i trafikken. Se med, når børnene fra LEGO® Wear Kids LAB viser, hvordan man bliver mere synlig i mørket.

SE MERE

LEGO® WEAR PLAY

LEGO® Wear PLAY er ideel til al slags udendørsleg i de kolde måneder. Vi har skibukser, vinterjakker og flyverdragter samt matchende accessories, du kan gå på opdagelse i.

SHOP NU

LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på ét år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO® Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som NINJAGO til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

keyboard_arrow_up