Udvalgte produkter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

SOFTSHELL & FLEECE

Softshelljakkerne er geniale til efteråret, for de beskytter de små energibundter mod både regn og blæst. På de lune efterårsdage er en fleecejakke skøn.

SE ALLE JAKKERNE HER

TID TIL EFTERÅRSJAKKEN

Snart skifter bladene fra grønne til gule, brune og røde nuancer. Det er på tide at tænke på efterårsjakker og kølige morgener.

SE ALLE JAKKERNE HER

LEGEPLADS & UDFLUGT

Snart falder temperaturerne, og der er udsigt til regnfulde og blæsende efterårsdage. Her finder du alt, hvad du skal bruge, for at være godt dækket ind til efterårets udflugter.

UDFORSK UDVALGET

TIL VOKSNE LEGEBØRN

Den enkle LEGO® Wear ADULT kollektion består af nogle fede basisstyles, der er lavet i en skøn bomuldskvalitet med streetpasform.

SE HELE KOLLEKTIONEN

LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på ét år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO® Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som NINJAGO til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

keyboard_arrow_up