KLAR TIL SKOLESTART?

SHOP NU

Udvalgte produkter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

FIND DEN PERFEKTE OVERGANGSJAKKE

Sommeren lakker mod enden, og det bliver så småt køligere i vejret. Se det store udvalg af flotte, seje og funktionelle LEGO® Wear overgangsjakker her.

SE ALLE JAKKER

VÆR IKONISK

De velkendte LEGO® elementer og sjove LEGO Minifigur ansigter gør det til en leg at finde dit barns nye yndlingstøj.

SHOP NU

LEGO® NINJAGO®

Dit barn bliver den hurtigste ninja på legepladsen eller i skolegården iført super seje T-shirts og trøjer med fine ninjaprints.

GO NINJA

BLIV KLAR TIL LEGEPLADSEN OG DE MANGE UDFLUGTER

Solskin? Regnvejr? Stiv kuling? Alt vejr er udflugtsvejr. Dæk dine små poder ind fra top til tå med funktionelt og sjovt LEGO® Wear tøj til årstidens vejr.

SHOP NU

LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på et år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som Ninjago til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

keyboard_arrow_up