Udvalgte produkter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20
 21. 21
 22. 22

HOP I TERMOTØJET OG SPRING UD I FORÅRET

Børn kan lege ude i timevis, så hvis du ikke allerede har skiftet flyverdragten ud med termotøjet, er det nu tid til at få det gjort. Sættet er blødt og lækkert at have på, og det kan bruges hele foråret.

SE UDVALGET HER

TØJ TIL DE MINDSTE

Hos LEGO® DUPLO® er der fokus på klare farver og velkendte figurer på tøjet kombineret med bløde materialer og god bevægelsesfrihed. Vi har samlet alle de fine, søde og sjove styles til de mindste børn her.

GÅ TIL LEGO DUPLO NU

TAG PÅ EVENTYR I NATUREN

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr, så længe man er godt klædt på. Vi har et stort udvalg af vandtæt, vindtæt og åndbart overtøj inspireret af det skønne LEGO® univers.

FIND OVERTØJ HER

LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på ét år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO® Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som NINJAGO til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

keyboard_arrow_up