BLACK WEEK

SE UDSALGET HER 

 

 

Udvalgte produkter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

Få styr på flyverdragten

Det er begyndt at blive så koldt om morgenen, at det er på tide med en varmende, funktionel flyverdragt til din lille krudtugle.

SE VORES GUIDE HER

COOL til vinter

LEGO® Wear COOL linjen er både flot og ekstremt funktionel. Tøjet er designet til snowboarding, men kan sagtens bruges til at give dit barns vintergarderobe ekstra kant i hverdagen.

GÅ TIL COOL

SKI & SNE

Vi begynder så småt at kunne tænke på skiferier og sjov og ballade i sneen. Her finder du alt fra luffer til skibukser, så I kan blive klar til snevejrsdage på ingen tid.

SE ALT TIL SKI & SNE

COOL BASISTØJ TIL EFTERÅRET

Den enkle LEGO® Wear ADULT kollektion består af nogle fede basisstyles, der er lavet i en skøn bomuldskvalitet med streetpasform.

GÅ TIL KOLLEKTIONEN

LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på ét år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO® Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som NINJAGO til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

keyboard_arrow_up