Udvalgte produkter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17

TÆL NED TIL JUL MED OS

Hver søndag i advent kan du åbne en ny låge i LEGO® Wear adventskalenderen – måske bliver du den heldige vinder af denne uges lækre præmie?

ÅBN LÅGEN HER

LEGO® NINJAGO®

Gå på opdagelse iblandt flere end hundrede seje LEGO NINJAGO styles til ninjaglade drenge og piger.

GO NINJA

BASIC

Lys vinteren op ved at lege med friske farver, uldbodyer, varmt undertøj, lækkert nattøj og seje strømper fra det inspirerende LEGO univers.

SHOP BASIC NU

BLIV KLAR TIL SKI OG SNE

Brrr … Vi håber på masser af sne her til vinter, så vi kan komme ud på eventyr i det fortryllende vinterlandskab!

SHOP NU

LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på ét år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO® Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som NINJAGO til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

keyboard_arrow_up