LEGO® WEAR FLYVERDRAGT ER BEDST I TEST!

LÆS MERE HER

Udvalgte produkter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18

KLAR TIL VINTER?

Find den helt rigtige flyverdragt til dit barn. Vores udvalg af funktionelle og flotte flyverdragter er stort, og vi har derfor noget til enhver smag.

SE ALLE FLYVERDRAGTER HER

VINTER-ACCESSORIES

På kolde dage er vinterens accessories og tilbehør fra LEGO® Wear helt uundværlige. Find seje LEGO inspirerede huer, handsker, luffer og meget mere i denne kategori.

SE MERE HER

LEGO® NINJAGO®

Selv en ninja har brug for varmt overtøj til efterår og vinter.

GO NINJA

BLIV KLAR TIL SKI OG SNE

Skijakker, skibukser, flyverdragter, langt undertøj, skistrømper, huer, halsedisser, handsker … Listen over nødvendige ting til sjov i sneen er alenlang, så for at gøre det nemt har vi samlet alt til dig her.

SHOP NU

LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på ét år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO® Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som NINJAGO til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

keyboard_arrow_up