SOMMER UDSALG

SE TILBUDDENE HER

Udvalgte produkter

  TID TIL EFTERÅRSJAKKEN

  Snart skifter bladene fra grønne til gule, brune og røde nuancer. Det er på tide at tænke på efterårsjakker og kølige morgener.

  SE ALLE JAKKERNE HER

  EN NINJA GIVER ALDRIG OP

  Rutsjebane, fodbold, klatrestativ, skateboard, parkour – det seje LEGO® NINJAGO® inspirerede tøj kan klare enhver udfordring!

  NINJA-GO

  LEGEPLADS & UDFLUGT

  I sensommeren er der stadig dejlig varmt, men snart skifter temperaturerne, og der er udsigt til regnfulde og blæsende efterårsdage. Her finder du alt, hvad du skal bruge, for at være godt dækket ind til den kommende sæsons udflugter.

  SHOP NU

  OPDATER HJEMMESTILEN

  Den limited LEGO® Wear ADULT kollektion består af nogle fede basisstyles, der er lavet i en skøn bomuldskvalitet med streetpasform.

  SHOP ADULT HER

  LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


  Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

  Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

  Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


  Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på ét år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO® Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

  Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som NINJAGO til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

  keyboard_arrow_up