Choose language
Overtræksbukser
Køb online
1 stk
LEGO Tema
1 stk
Størrelse
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Funktioner
1 stk
Vandsøjletryk
1 stk

Børne overtræksbukser

Her på siden finder du lækre overtræksbukser i høj kvalitet til børn. LEGO® Wear overtræksbukserne er dejlige varme og behagelige at have på. Vælg vandtætte og åndbare overtræksbukser til dit barn, så din pige eller dreng kan holde sig varm og tørt hele dagen. Alle LEGO® Wear overtræksbukser er med elastik i taljer og reflekser på for og bagside. Vælg overtræksbukser til drenge og piger her.

Størrelser på lager:
110 cm, 116 cm, 122 cm, 128 cm, 134 cm, 140 cm, 146 cm, 158 cm

Mere om overtræksbukser

Overtræksbukser kaldes af mange også overgangsbukser, mens nogle også bruger dem om vinteren som skibukser eller snebukser. Uanset om det er overgangsbukser eller skibukser eller noget helt tredje, er det vigtigt at børn altid kan holde sig varme og tørre, og med LEGO® Wear  overtræksbukser til børn, vil dit barn altid trygt kunne lege i det fri og holde sig tør og varm.  I vores store sortiment til såvel piger som drenge, kan du finde overtræksbukser i mange forskellige farver, ligesom de kan findes med og uden stropper, og bukserne er 100% vind- og vandtæt samt åndbare. Husk at der er hurtig levering på LEGO® Wear overtræksbukser til børn, og det er nemt at returnere, hvis du skulle ønske. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på 96 27 55 20.
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0