Choose language
AIDEN 707 - LEGO® Wear Tec handsker
AIDEN 707 - LEGO® Wear Tec handsker

AIDEN 707 - LEGO® Wear Tec handsker

Før DKK 299,95
DKK 209,97
Spar DKK 89,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20518-965-104

LEGO® Wear Tec Sport handsker til børn.
Yderst funktionelle og lækre LEGO® Wear Tec High End børne skihandsker med mange detaljer, der sørger for at holde dit barns fingre varme. Handskerne er lavet i en behagelig og fleksibel kvalitet.

Skihandsken er 100% vindtæt og åndbar. De er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO og kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Åndbar Fan-Tex membran mellem yderstof og inderhandske gør handsken 100% vandtæt.

Handskens vattering består både af et lag isolerende Thinsulate samt et lag polyester. Blødt fleece for i handsken og ergonomisk pasform sørger for, at de er behagelige at have på. PU-antislip forstærkning på handskens håndflade sikrer et bedre greb. Justerbar velcrolukning ved håndled.

Sikkerhedsspænde på handsken så handskerne kan sættes fast på jakken eller flyverdragten, så de altid er tæt på barnet og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken for at mindske risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken. LEGO® Wear Tec badge på fronten. Handskerne har små hægter i siden, så de kan sættes sammen, når de ikke er i brug.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0