Choose language
AIDEN 704 - LEGO® Wear Tec skihandsker med membran
AIDEN 704 - LEGO® Wear Tec skihandsker med membran
AIDEN 704 - LEGO® Wear Tec skihandsker med membran
AIDEN 704 - LEGO® Wear Tec skihandsker med membran

AIDEN 704 - LEGO® Wear Tec skihandsker med membran

Før DKK 349,95
DKK 244,97
Spar DKK 104,99
   Vælg variant for status
Varenummer: 20516
LEGO® Wear Tec handsker til piger og drenge.
Flotte og varme LEGO® Wear Tec børne skihandsker med smart grafisk mønster samt mange funktioner, der holder dit barns hænder varme.

Skihandsken er lavet i en behagelig og slidstærk kvalitet, der kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Handskerne er 100% vindtætte og åndbare samt overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Åndbar Fan-Tex membran imellem yderstof og inderhandsken, hvilket gør handsken 100% vandtæt.

Handsken har en god ergonomisk pasform, samt et blødt fleece for som gør handsken behagelig at have på. Vatteringen består både af et lag isolerende Thinsulate og et lag polyester, som er med til at holde barnets fingre varme. Justerbar velcrolukning med LEGO® Wear 3M refleks ved håndled, så de kan tilpasses netop dit barn.

Sikkerhedsspænde som kan sættes fast på flyverdragten eller jakken, så de altid er tæt på barnet og ikke bliver væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken, hvilket mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

PU-antislip forstærkning på handskens håndflade, som styrker handsken og samtidig sikrer et bedre greb. Handskerne har små hægter på siden, så de kan sættes sammen, når de ikke er i brug.

Vælg mellem flere fine farver.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Relaterede varer
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0