Choose language
ADELE 770 - LEGO® Tec vanter med membran
ADELE 770 - LEGO® Tec vanter med membran

ADELE 770 - LEGO® Tec vanter med membran

Før DKK 249,95
DKK 174,97
Spar DKK 74,99
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 19400-597-74/80
LEGO® Tec vanter til børn.
Gode vandtætte LEGO® Tec skivanter med høj funktionalitet. Detalje med LEGO® Tec badge ved håndleddet.

Skivanten er 100% vind- og vandtæt samt åndbar. De er lavet af et slidstærkt materiale med Bio Finish, som kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Vanterne har en FAN-TEX membran, der ligger imellem yderstof og indervanten, hvilket resulterer i 100% vandtæthed.

Vanten har blødt fleece for ind mod barnets hånd. Vatteringen består både af et lag isolerende Thinsulate og et lag polyesterfyld, som er med til at holde barnets fingre varme. Justerbar velcrolukning med 3M refleks ved håndled. YKK lynlås i siden af vanten således barnet nemmere kan få den af og på.

Sikkerhedsspænde på vanten, som kan sættes fast på flyverdragten eller jakken, så vanterne ikke bliver væk, men er tæt på barnet. Spændet udløses, når der trækkes i vanten for at mindske risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med vanten. PU-antislip forstærkning på vantens håndflade, da dette forstærker vanten og sikrer et bedre greb.
Lille hægte i siden af vanterne, så de kan sættes sammen, når de ikke er i brug.

Vælg mellem flere forskellige flotte farver.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven, 10,000mm water column
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0