Udvalgte produkter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

SPRING I BADETØJET

Hvor meget kan I plaske? Hvem kan bygge det største sandslot? Uanset om I er til poolhygge eller strandleg, har vi badetøjet. Én ting er i hvert fald sikkert: Det bliver ikke kedeligt.

SHOP NU

SOMMERKJOLER

Det er skønt at hoppe i en let sommerkjole på en varm og solrig dag, og det er dejligt at have noget at vælge imellem. Gå på opdagelse i vores fine udvalg her, og find måske en ny favorit?

SE KJOLERNE HER

LEGO® NINJAGO®

Den indre ninja kan rigtig komme til udtryk med sejt tøj og cool accessories, og så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad resten af dagen skal byde på.

GO NINJA

BLIV KLAR TIL
STRAND OG VAND

Bølgeskvulp, begejstrede hvin og kølende is. Bliv klar til sommerens små og store eventyr, og find sødt, sejt og sjovt sommertøj her hos LEGO® Wear.

SHOP NU

LEGO® Wear – Når kvaliteten i børnetøj betyder noget


Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO Wear børnetøj. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. 

Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen. Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Forskellige børn kræver forskelligt børnetøj


Alle børn er forskellige – og det er klart, at en pige på et år ikke har de samme krav som en dreng på otte. Vores sortiment af børnetøj starter for børn i 9-månedersalderen, hvor der skal være plads til, at deres motorik udvikles – og det er LEGO Wear slidstærkt nok til at bidrage til. 

Børn får andre behov og krav med alderen, og her er det ofte motiver som Ninjago til drenge og LEGO Friends til piger, som pryder LEGO Wear tøj til børn. LEGO Wear er børnetøj til aktive børn i alle aldre.

keyboard_arrow_up