Official LEGO® licensed partner site by kabooki

Dreng 4-12 år

Her finder du sejt LEGO Wear drengetøj til aktive drenge.Ninjago, Chima og Star Wars er blandt det populære inden for drengetøj. Alt LEGO Wear drengetøj er af høj kvalitet og i et design, der falder i god jord blandt drenge i alle aldre. Du finder alt fra trøjer og t-shirts til bukser og strømper til drenge i alderen 4-12 år.

Antal viste varer

Drengetøj

De fleste drenge kender allerede udmærket karaktererne og personerne fra deres LEGO legetøj. LEGO Wear drengetøj er lækkert og smart tøj, som drenge elsker. Sig nej til kedeligt drengetøj, og sig ja til LEGO Wear drengetøj, hvor din dreng elsker sit tøj, og du ved, at han har den bedste kvalitet på.

LEGO Wear er nemlig lavet af de bedste materialer, så tøjet kan modstå de prøvelser, som drengene udsætter det for. Tøj til dreng skal kunne holde til at blive kravlet i, til at blive leget i, til at kurre på numsen i og det kan LEGO Wear. 

LEGO Wear er enormt slidstærkt og du behøver aldrig bekymre dig om, hvorvidt det kan klare mosten på legepladsen eller i vaskemaskinen hvor hverken facon eller pasform forsvinder ved vask.

På LEGOwear.dk finder du alt det drengetøj, du næsten kun tør drømme om. Her er noget for alle. Lækkert, smart og holdbart drengetøj, så din søn altid er velklædt og endda i noget af det, han selv holder allermest mest – tjek LEGOwear.dk og gå på opdagelse i det store udvalg af LEGO Wear børnetøj til drenge.

Tøj til drenge - skal kunne holde

LEGO Wear er lavet af de bedste materialer, så tøjet med lethed kan modstå de prøvelser, som drengene måske vil udsætte det for. Det være sig både sweatshirts, t-shirts, jakker og f.eks. bukser. Bukser skal kunne holde til at blive kravlet i, til at blive leget i, til at kurre på numsen i, og det kan LEGO Wear. 

Som forbruger behøver du aldrig bekymre dig om, hvorvidt LEGO Wear drengetøj kan klare mosten på legepladsen eller i vaskemaskinen – tøjet klarer det meste. Vaskemaskinen slider ikke farverne af tøjet, og hverken facon eller pasform forsvinder ved vask.

På LEGOwear.dk finder du alt det drengetøj, du kan ønske dig. Her er noget for alle. Lækkert, smart og holdbart drengetøj, så din søn altid er velklædt og endda i noget af det, han selv holder allermest mest af. Tjek LEGOwear.dk og gå på opdagelse i det store udvalg af LEGO Wear tøj til drenge 4 til 12 år.