Official LEGO® licensed partner site by kabooki

Dreng 4-12 år

Her finder du sejt LEGO Wear drengetøj til aktive drenge. Lige nu er der masser af nyheder blandt tøj til drenge i LEGO Wear shoppen. Vælg mellem Ninjago, Chima eller Star Wars. Alt LEGO Wear drengetøj er af høj kvalitet og i et design, der ofte falder i god jord blandt seje drenge. Du finder alt fra trøjer og t-shirts til bukser og strømper til drenge i alderen 4-12 år.

Antal viste varer

Drengetøj

Fart over feltet, tju-hej hvor det går. Det er sådan drenge ofte opfattes. Med LEGO® Wear drengetøj er det nogenlunde det samme.

Fart over feltet, super seje grafikker, som drengene allerede kender fra deres LEGO legetøj. Sjove grafikker, seje grafikker, og super cool grafikker, om det så er fra LEGO Ninjago, LEGO Chima eller LEGO Star WarsTM - der er udtryk i tøjet! LEGO Wear drengetøj er lækkert og smart tøj, i trendy farver som går hånd i hånd med de grafikker og prints, som er en del af f.eks. en LEGO Wear t-shirt eller sweatshirt. Sig nej til kedeligt drengetøj, og sig ja til LEGO Wear drengetøj.

LEGO Wear er lavet af de bedste materialer, så tøjet med lethed kan modstå de prøvelser, som drengene måske vil udsætte det for. Det være sig både sweatshirts. t-shirts, jakker og f.eks. bukser. Bukser skal kunne holde til at blive kravlet i, til at blive leget i, til at kurre på numsen i og det kan LEGO Wear.Drenge har nok næppe det samme forhold til og mening om, hvordan de går klædt, som man ser hos pigerne, alligevel vil de fleste drenge meget gerne være klædt i noget, som de kender fra deres hverdag. LEGO Wear er derfor det oplagte valg, netop fordi genkendeligheden er så høj.

LEGO Wear er forældres foretrukne mærke indenfor drengetøj, når der skal vælges tøj til børnehavebarnet og skolebarnet, ganske enkelt fordi tøjet er enormt slidstærkt, og fordi det stadig ser pænt ud, selvom din søn har hængt på hovedet i træet eller har tonset af sted på en gocart i børnehaven. Som forbruger behøver du aldrig bekymre dig om, hvorvidt LEGO Wear drengetøj kan klare mosten på legepladsen eller i vaskemaskinen – tøjet klarer det meste. Vaskemaskinen slider ikke farverne af tøjet, og hverken facon eller pasform forsvinder ved vask.

På LEGOwear.dk finder du alt det drengetøj, du næsten kun tør drømme om. Her er noget for alle. Lækkert, smart og holdbart drengetøj, så din søn altid er velklædt og endda i noget af det, han selv holder allermest mest – tjek LEGOwear.dk og gå på opdagelse i det store udvalg af LEGO Wear børnetøj til drenge.

Tøj til drenge

Tøj til drenge i alderen 4 til 12 år skal kunne holde til lidt af hvert – det kan LEGO®Wear.  

LEGO Wear er lavet af de bedste materialer, så tøjet med lethed kan modstå de prøvelser, som drengene måske vil udsætte det for. Det være sig både sweatshirts, t-shirts, jakker og f.eks. bukser. Bukser skal kunne holde til at blive kravlet i, til at blive leget i, til at kurre på numsen i, og det kan LEGO Wear.

Drenge på en 4-5 år har allerede et klart billede af, hvad der er sejt, og hvad der er cool at have på. Drenge på den alder kan klare det hele selv, og det skal gå hurtigt, for de har travlt med at komme videre med at lege deres lege; sommetider vilde lege. Helte, politi, biler – det går aldrig af mode hos drengene. Derfor er disse elementer ofte at finde på LEGO Wear drengetøj. LEGO Ninjago er et stærkt LEGO tema, som i den grad har tag i drengene. Ninja og skurke passer også ind i drengenes verden, og her kommer LEGO Ninjago ind i billedet. På LEGO Wear tøj til drenge 4 til 12 år finder du nemlig figurer og ikoner fra den hverdag, som drenge så gerne vil være en del af. 

I LEGO Chima universet kæmper dyrestammerne mod hinanden på en venskabelig og humoristisk måde. De seje grafikker fra LEGO Chima er nu at finde på en række LEGO Wear produkter, lad din dreng finde sin farvorit så han kan blive forenet, med sine helte fra LEGO legetøjet.

LEGO Wear er forældres foretrukne tøjmærke indenfor tøj til drenge 4 til 12 år, ganske enkelt fordi tøjet er enormt slidstærkt, og fordi det stadig ser pænt ud, selvom din søn har hængt på hovedet i træet, har tonset af sted på en cykel eller har taget farmor til fange, fordi han leger gangster. Som forbruger behøver du aldrig bekymre dig om, hvorvidt LEGO Wear drengetøj kan klare mosten på legepladsen eller i vaskemaskinen – tøjet klarer det meste. Vaskemaskinen slider ikke farverne af tøjet, og hverken facon eller pasform forsvinder ved vask.

På LEGOwear.dk finder du alt det drengetøj, du kan ønske dig. Her er noget for alle. Lækkert, smart og holdbart drengetøj, så din søn altid er velklædt og endda i noget af det, han selv holder allermest mest af. Tjek LEGOwear.dk og gå på opdagelse i det store udvalg af LEGO Wear tøj til drenge 4 til 12 år.